Meer weten over de producten van Roter? Ontdek de kracht van Roter!

Vitamine

Je weerstand extra ondersteunen? Vitamine C wordt door een kwart van de Nederlandse bevolking naast de dagelijkse voeding gebruikt om de weerstand te ondersteunen.

Meer informatie

Blaasontsteking

Blaasontsteking komt vaak voor, vooral bij vrouwen. Bij 50-60% van alle vrouwen doen zich minstens 1 keer in hun leven de symptomen van blaasontsteking voor en krijgen ze ook daadwerkelijk een blaasontsteking. Een blaasontsteking is een pijnlijke en vervelende ontsteking van de blaaswand. Gelukkig kun je dit zelf eenvoudig behandelen. ROTER heeft medische hulpmiddelen en een geneesmiddel om je van je blaasontsteking af te helpen.

Meer informatie

Pijn & koorts

Naast hoofdpijn komen kiespijn, koorts, menstruatiepijn en last van de rug regelmatig voor. Pijnstillers zoals paracetamol kunnen je helpen deze pijn of koorts te verlichten. Paracetamol is de meest gebruikte en meest bekende pijnstiller. Paracetamol van ROTER helpt.

Meer tips

Hoest & keelpijn

Hoesten komt gedurende het hele jaar voor. De piek zit in de wintermaanden, maar je kunt net zo goed ook in de zomer tegen een vervelende hoest aanlopen. Vaak hebben je keel en luchtwegen ook last van het vele hoesten. Een hoestmiddel kan daarbij verlichting geven. ROTER helpt hoesten te verlichten en keelpijn te verzachten.

Lees meer

Over Roter

Roter komt van de samenvoeging van het apothekersechtpaar Rolf von den Baumen en Grietje Terwisscha van Scheltinga. In 1937 plaatste de 35 jarige Friese vertegenwoordiger in oliën en vetten Rolf von den Baumen een ongewone advertentie in De Maasbode: “Wie helpt mij af van een maagzweer zonder operatie?” Hij kreeg een groot aantal reacties, die hem allemaal naar dezelfde drogist verwezen. “Ze komen uit Amerika”, sprak deze geruststellend, toen hij wat tabletjes overhandigde.

Over Roter