Meer weten over de producten van Roter? Ontdek de kracht van Roter!

Zorg goed voor jezelf, juist in deze tijden!

Het coronavirus heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. De impact is groot wanneer jijzelf, familie of kennissen ziek worden. Ook als je niet besmet bent, kan het coronavirus een grote invloed hebben. Gezond eten, voldoende bewegen en mentaal fit blijven, zijn nu extra belangrijk. Zo geef je het coronavirus minder kans om toe te slaan.

Vitamine C

Vitamine C, ook wel ascorbinezuur genoemd, heeft een positieve invloed op ons immuunsysteem. Een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C bevordert de weerstand, tijdens en na het sporten en draagt bij aan het behoud van een goede weerstand in een koude omgeving.

Lees meer

Verkrijgbaarheid

We zien sinds de uitbraak van Covid-19 een verhoogde vraag naar Vitamine C. Het kan dus zijn dat uw vertrouwde Roter Vitamine C product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Gelukkig biedt ons assortiment voldoende Vitamine C alternatieven. Zo zijn er diverse soorten kauw, slik en bruistabletten verkrijgbaar variërend in doseringen van 70mg tot 1000mg per dag.

 

Ook kan het voorkomen dat uw vertrouwde product met een andere kleur deksel wordt verkocht. De inhoud is echter het zelfde en de tijdelijke deksel zal zo snel mogelijk weer worden vervangen door de bij u bekende zwarte deksel.

 

Roter is o.a. verkrijgbaar bij uw drogist, supermarkt en apotheek. Daarnaast is Roter on-line verkrijgbaar.

Bestel direct